4/14/2016

Kisaturnee

Ensimmäiset SM-kisat on laskettu läpi. Heikolla menestyksellä nuokin kisat nimittäin 2x DNF sieltä tuli. Rukalla siis laskettiin pujottelun ja paripuikan SM mitaleista. Pari puikassa oli yllättävän hyvää tekemistä, mutta tipuin toisella kierroksella. Rukalla oli onneksi hyvä rataryhmä, joka jaksoi kyllä suolata ahkerasti ratoja, koska oli todella lämmintä, mikä tarkoitti pinnan olevan super pehmeä. Aurinkoa ei nähty Rukalla, kun vasta sunnuntaina paripuikkapäivänä. 
Rukalta ajettiin illaksi Ylläkselle. Maanantaina oli lepopäivä ja tiistai aamuna osa laskijoista lähti kahden valmentajan kanssa Rovaniemelle kisoihin. Tiistaina ja keskiviikkona laskettiin Rovaniemellä iltapäiväkisat. Alunperinhän mun ei tuonne reissuun ollut tarkoitus lähteä, mutta heikko maalintuloprosentti "pakotti". Pujotteluni ei nyt ollut ihan iskussa, joten piste parannuksia ei tullut, mutta maaliin tulin kuitenkin molemmat kisat. Eilen eli keskiviikkona ajettiin kisojen jälkeen takaisin Ylläkselle, missä lasketaan suurpuikan ja vauhtilajien SM-kisat lauantaista eteenpäin. 
Tänään oltiin jo kello 7.10 hissillä auringonpaisteessa valmiina laskemaan superia. Keli oli huippu ja rinnekin oli hyvä, vähän palleroa, muttei se paljoa haitannut. Iltapäivästä laskettiin suurpuikkaa ja huomenna vielä vikat treenit ennen viikon mittaista kisarupeamaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti